Top
Image Alt

Detachering

Dichtby heeft een groot netwerk, hier maken wij gebruik van door Professionals en Opdrachtgevers bij elkaar te brengen.

Heeft jouw organisatie behoefte aan (tijdelijke) expertise op het terrein van Recruitment, Ruimtelijke Ordening of het Juridische Domein? Dichtby levert snel de juiste Professional voor de aanwezige uitdaging. Dit kan zijn door het inzetten van tijdelijke expertise op projectbasis of door het werven en selecteren van een vaste werknemer voor in een bestaand team. Van interim-Recruitment oplossingen tot het leveren van Juridische expertise binnen de Overheid; wij hebben de juiste Professionals.

Recruitment

Dichtby is uw Recruiter, Adviseur en Sparringpartner in één. Uw organisatie haalt met het inzetten van een Dichtby Recruiter in één klap alle expertise in huis. Door onze ruime ervaring op het gebied van Recruitment weten wij snel tot de kern van de zaak door te dringen en slimme oplossingen op maat te leveren.

Juridisch domein

Met een groot netwerk van overheidsjuristen weten wij voor elke uitdaging een passende Jurist in te zetten. Onze Juristen hebben expertise op het terrein van Bestuursrecht, Privaatrecht, Aanbestedingsrecht, Omgevingsrecht, Privacy en Vastgoed. Heeft u als Centrale of Decentrale overheidsorganisatie behoefte aan vergroting van de (doe- en denk-) capaciteit? Wij leveren de jurist op maat.

Ruimtelijk domein

Zoekt u als Gemeente, Provincie of Waterschap (of andere vorm van ZBO) een Professional op het gebied van Ruimte? Dichtby weet snel de juiste Professional te selecteren uit het Ruimtelijke netwerk. Onze Ruimtelijke Professionals hebben met name expertise binnen de decentrale overheid binnen de volgende vakgebieden:

  • Ruimtelijke Ontwikkeling
  • Planologie
  • Verkeerskunde
  • Vergunning Toezicht en Handhaving
  • Milieu & Duurzaamheid
  • Omgevingsmanagement