Top
Image Alt

Business Coaching

Je hebt als organisatie een team leidinggevende of specialisten of bent zelf een professional in een uitvoerende , leidinggevende of bestuurlijke rol en wilt aan de slag gaan met thema’s als, samenwerking, effectiviteit (ook sales), vertrouwen, leiderschap en impact.

Dichtby stemt samen met jou(w organisatie) een traject af op maat om de genoemde thema’s naar voren te halen en gezamenlijk tot inzichten te komen waarmee vooraf gestelde doelen behaald worden. Dichtby heeft trajecten binnen onderstaande stromingen:

  • Leiderschapsontwikkeling
  • Team Coaching
  • Individuele Coaching
  • Sollicitatietraining

Visie van Dichtby op Coaching

Bij Dichtby geloven we sterk in ‘authenticiteit’. Authentiek, openhartig en doortastend zijn in de communicatie; Coaching draait wat ons betreft namelijk om diepgang en eerlijkheid. Wanneer je in een coaching-traject met Dichtby stapt werk je samen met Coaches die allen een achtergrond hebben in de Psychologie en ruime ervaring hebben opgedaan in het bedrijfsleven. Op deze manier staan we Dichtby het team dat, of de persoon die, gecoacht wordt en kunnen we op een prettige manier tot de kern komen van de uitdaging van jouw coaching-traject.